Departamente

TURNATORIE

Turnatoria de otel inoxidabil SC UPRUC TPA SRL Fagaras este specializata in producerea pompelor centrifugale si a pieselor de schimb (turnate si prelucrate) destinate industriei petrochimice si rafinariilor, piese executate din oteluri, materiale refractare si superaliaje, componente supuse la temperaturi ridicate si rezistente la coroziune, cat si cuptoarelor de tratament termic.

Departamentul de turnatorie este echipat cu cuptoare de inductie, cu o capacitatea de 150 kg si 500 kg, masini cu ax orizontal pentru turnare centrifugala cu lungimi intre 550 ml pana la 2095 ml.

Produsele pot fi livrate separat sau ca ansamble realizate din componente turnate, prelucrate mecanic ( cu ajutorul CNC-urilor, frezelor si strungurilor universale, masini de rectificat, etc.) si sudate.

Produsele sunt realizate dintr-o gama foarte diversa de material in functie de temperatura la care sunt solicitate, incepand de la otel carbon pana la superaliaje refractare.

Procedeele de turnare sunt fie statice (No-Bake sau Croning ), fie prin turnare centrifugala cu ax de rotatie orizontal.

PRELUCRARI MECANICE SI MODELARIE

Se prelucreaza robineti, pompe, piese turnate cat si produsele care necesita prelucrare conform documentatiei beneficiarului.

Utilajele folosite sunt: strung normal si CNC, freze universale si de tip CNC, masina semiautomata de frezat si alezat, masini de gaurit, masini de rectificat pentru rectificare plana, exterioara si interioara si pentru rectificare sferica, masini de debitat cu banda.

Se executa modele din lem sau metal, dupa modelul sau documentatia beneficiarului.

SERVICE

Sectia de reparatii si service asigura asistenta tehnica pentru planificare si proiectare (desene de executie, material si testari necesare) in vederea implementarii proiectelor clientilor.

Deasemenea, oferim garantie pentru produsele reparate, dupa o evaluare exacta a acestora si oferirea de solutii competente.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.